Tarinamme

Olemme perustaneet Osakeyhtiön nimeltä Sargos Oy ja valmistamme avaimet käteen periaatteella roskakatoksia uudenmaan alueella. Toteutamme myös VeljeksetAvuksi asiakkaille piharakennus urakat asiakkaan toiveiden mukaisesti!

Veljeksetavuksi/Sargosin Tarina:

Sargos Oy:n on perustanut nuoret yrittäjähenkiset veljekset Otto ja Aaro Määttä.

Olemme pienestä pitäen ollut kekseliäitä kavereita ja opittu rakentamaan kaikenlaista. Työt yrittäjänä aloitimme virallisesti Aaro 12 ja Otto 13 -vuotiaana, 4H yrityksellä VeljeksetAvuksi. Hommat alkoivat pihatöistä, teimme kaikenlaisia urakoita mitä vain vastaan tuli.

Kokemusta ja osaamista alkoi kertyä. Siirryimme isompien ja isompien rakennus urakoiden pariin aina kesä, kesältä. Olemme rakentaneet muun muassa monia - Aitoja, Terasseja  ja erilaisia Katoksia. Toimintaamme on kantanut ja vienyt aina eteen päin periaate -Tehdään kerralla kunnolla ja asiakas tyytyväiseksi.

Tämä periaate pätee meillä edelleen, jokaisen tuotteen ja asiakkaan kohdalla!

Meillä on ollut unelma ja ajatuksia osakeyhtiön perustamisesta jo pitkään, vuoden 2023 loppu puolella palaset loksahtivat kohdalleen. Ymmärsimme, että nyt on meidän aika alkaa tosissaan suunnitella osakeyhtiötä.

Kun ajatus tulevasta liiketoiminnasta varmistui 2024 tammikuussa laitoimme perustamiseen vaadittavat paperit liikkeelle. Sargos Oy saatiinkin virallisesti pystyyn jo tammikuun 17. Päivä ja siitä lähtien olemme tehnyt töitä yrityksen eteen!

 Tutustu tästä Sargos Oy:n toimintaan tarkemmin!